Itzuli kategoriara

Gastronómica

Noiztik 1991 / Parte Vieja
Irteera
ordua
03:00
Bukaera
ordua
06:00
Sare sozialetan partekatu Danborrada gogokoena
127
Parte-hartzaileak
41 Emakumeak 86 Gizonak

Gastronómica

Gastronomiazko Euskal Anaiartea, “La Gastronómica” gisa ezaguna. Sorrera urtea: 1991 (Gaztelu Eguna); lehen San Sebastian eguna 1992. urtean. Sortu zen urteaz geroztik Luis Mokoroa izan zen danbor nagusi, 2013. urtean Elías Arruebarrenak txanda hartu zion arte. Gure danborrada mistoa da eta Parte Zaharretik irteten gara.

Uniformea

Janzki frantsesa: 22. lerroko infanteriako uniformea. Janzki ingelesa: Royal Scots. Urketariak: garaiko janzkia. Sukaldariak: praka koadrodunak, kasaka eta aurreko mantal zuriak eta pastelgile txanoa (almidoitu gabe).

Uniformearen ikonoa
Danborrada gogokoena
Babeslea
Sabadell Guipuzcoano
X